Esquiada 2011




El passat dijous 3 de febrer els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO  van anar  a l'estació d'esqui la Masella per realitzar un curs d'esqui o snow amb els diferents monitors.





El fet de lliscar sobre la neu, la velocitat, el contacte amb la natura, són algunes de les sensacions que permet viure l'esquí. L'esquí és una activitat practicada a l'alta muntanya que ens permet lliscar sobre la neu sense enfonsar-nos-hi. L'esquí alpí es practica exclusivament per pistes descendents que s'han de remuntar per mitjans mecànics. 




L'snowboard, és un esport que en l'actualitat ja té una infinitat de practicants. Aquesta és una especialitat molt recent amb un gran èxit que es practica sobre una fusta o planxa similar a les de surf o monopatí. Els peus, agafats amb una fixació especial (estreps), se situen transversalment a la longitud de la fusta, i cal un gran equilibri per fer els girs.   



Abans de començar has de saber que les pistes es classifiquen segons el grau de dificultat. De menor a major dificultat pots trobar pistes verdes, blaves, vermelles i negres. Baixar per les pistes més adequades al grau d'habilitat és fonamental per esquiar sempre segur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada